Takläggning Ale
Vi tror att det kostar mindre att göra saker rätt än att göra dem igen.
country-image
rating
4.9 out of 5
checked Ansvarsförsäkring
checked Personlig service
checked Utbildad personal
checked Kvalitetsgaranti
img
KUNNIG PERSONAL
Hög branschkompetens och alltid kundorienterade.
img
FÖRMÅNLIGA
Med förståelse för individuella situationer så kan vi arbeta utifrån många olika budgetar.
img
VI HANTERAR
takrenovering och liknande åtgärder för privatpersoner, företag och det offentliga.
img
GOD RENOMME
På många sätt så talar våra omdömen för sig själva.
Rekommendation
Vad folk säger
Så arbetar vi

Takrenovering, takbyten och liknande tjänster är en given del av såväl nybyggnationer som renoveringsprojekt och regelbundet underhåll. Vi har mångårig erfarenhet av att hantera de allra mest krävande projekten för såväl privatpersoner som företag.


Vi är här för alla som behöver åtgärda eller lägga nytt tak. Kontakt oss för ett bättre erbjudanden. Genom att alltid vara tillgängliga och lyhörda för enskilda önskemål så lever vi upp till de allra högsta förväntningarna.

 

Många företag och privatpersoner har kommit att förlita oss på våra tjänster. Som ett av de ledande företagen inom takbyte, papptak och takrenovering har vi kommit att bli ett eftertraktat val i Ale.

 

Det är däremot inte alltid lätt att välja rätt takentreprenör. Ibland är det långt ifrån uppenbart vad som särskiljer en viss aktör från resten. När du kontaktar oss kan du vara helt säker på att få en långsiktig arbetspartner som värnar om dina intressen.

·       Vi har en lokal närvaro i Ale och erbjuder konkurrenskraftiga priser för både företag och privatpersoner.

·       Vi har många års erfarenheter och förenar kunskap över 30 års erfarenhet i branschen

·       Vi anser inte att ett projekt är slutfört förrän alla inblandade är nöjda.

·       Vi har certifierade och professionella medarbetare som lever upp till högsta förväntningar.

·       Vi värdesätter kundnöjdhet över allt annat.

Om ni behöver en professionell och pålitlighet takläggare i Ale så är vi redo att hjälpa er på vägen. För takbyte i Ale eller renoveringsåtgärder är vi stolta över att vara ett förstahandsval.

 

Oavsett om ni vet exakt vad som behöver åtgärdas eller vill diskutera eventuella åtgärder så står vi redo att hjälpa er.

031-26 03 97
Vi kan tak

Vi har under lång tid arbetat med ett stort antal olika takmaterial och läggningstekniker. Det gör att vi är väl medvetna om vilket sorts tak som är rätt val för varje tillfälle.

 

Vi har lagt flera papptak i Ale. I många fall så utgör det ett prisvärt, hållbart, snabblagt och flexibelt val. Jämfört med övriga takmaterial är papptaken däremot mer känsliga för yttre påfrestningar.

 

Utöver papptak har vi även gedigna erfarenheter av att arbeta med plåt och tegel. Ofta så följer takmaterial olika epoker, och i samband med renovering är det ofta avgörande att veta hur man på bästa sätt hanterar de olika materialen.

 

Kontakta oss redan idag

 

Vi vet att våra kunders värdesätter kvalitet och effektivitet. Därför prioriterar vi alltid att leva upp till de allra högsta förväntningarna.

För oss så är varje dag en ny utmaning. Konkurrensen inom takläggning och takrenovering i Ale är stor. Därför är vi måna om att våra kunder ska känna att de verkligen har kontakt med en expert på området.


Med fingertoppskänsla förenar vi beprövade lösningar med innovation och tekniskt nytänk. Det gör att vi alltid kan leverera kvalitativa tjänster.

Konkurrensen inom takläggning och takrenovering är stor. Därför tar vi inte lättsamt på att byta tak i Ale. Vi hjälper er fixa, byta ut eller åtgärda det som behövs. Och ser till att ni får valuta för pengarna.


Enklare takbyte i Ale

 

Takläggning är ett väsentligt men ofta krävande arbete. Vi har lång erfarenhet av att ordna ändamålsenligt takbyte i Ale.  Med ett stort antal framgångsrika projekt bakom oss har vi vunnit våra kunders förtroenden. Genom att kunna arbeta med samtliga takmaterial kan vi hjälpa er få rätt resultat.


031-26 03 97
Enklare takbyten
Takläggning är ett väsentligt men ofta krävande arbete. Vi har lång erfarenhet av att ordna ändamålsenligt takbyten. Med ett stort antal framgångsrika projekt bakom oss har vi vunnit våra kunders förtroenden. Genom att kunna arbeta med samtliga takmaterial kan vi hjälpa er få rätt resultat. Takläggning kan vara ett tufft och krävande jobb. Vi är redo att axla ansvaret. Vi har utfört takbyten av alla slag, och alltid med samma professionella resultat. För varje projekt ser vi till att tillämpa all vår expertis för bästa möjliga upplevelse.
play
Boka en expert idag

För oss så är kunderna grunden till vår framgång. Och våra kunders nöjdhet visar oss huruvida vi är på rätt väg. Under många års tid har vi arbetat med att byta tak i Ale och omnejd. Det har gjort att vi kommit att respektera de höga förväntningar som finns.

Vi arbetar med ambitionen att ständigt bygga långsiktiga relationer. Därför värdesätter vi våra kunders behov, önskemål och rätt till ett kvalitativt och professionellt utfört arbete. Genom att vara lyhörda så anpassar vi oss ständigt till de unika förutsättningar som varje takläggning eller takrenovering innebär. Takbyte i Ale och renovering av befintliga tak är det vi gör bäst.

·       Punktlighet.

·       Professionalism.

·       Kvalitet.

Med ledord såsom punktlighet, professionalism och kvalitet anstränger vi oss för att våra kunder ska känna sig trygga med att fortsätta välja oss. För oss finns det inget som är mer värd än långsiktig ömsesidig lojalitet.

Vi vill vara mer än bara än ett företag man anlitar för att byta tak i Ale. Vi vill erbjuda mervärde och ge en känsla av punktlighet, professionalism och kvalitet.

031-26 03 97
Har du ett projekt?
SKICKA FÖRFRÅGAN

Takrenovering Ale

 

Förr eller senare så kommer man att behöva åtgärda sitt befintliga tak. Och då har man att välja mellan att byta tak eller renovera. Orsakerna är många, och kan handla om allt ifrån slitage till att man vill ha en annan sorts tak. Att byta tak i Ale med gott resultat är något som vi kan.

Som takläggare i Ale har vi tagit hand om ett flertal tak i området. Vi ser alltid till att överlägga med er, och välja de åtgärder som ger det resultat ni förväntar er.

 

Takläggare Ale

 

Som en del av ett flertal privatpersoners och företags vardag kan vi stolt säga att vi lyckats leva upp till moderna förväntningar. När ni väljer att kontakta oss så får ni en långsiktig samarbetspartner som arbetar på era villkor.

 

Vi är ett erfaret företag som vet hur viktigt det är att vara tillgänglig och professionell. Vi ser fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt. Takbyte i Ale är helt enkelt något som vi kan. Med noggrannhet och stort engagemang för nya tekniska lösningar kombinerar vi bred kompetens med effektiva åtgärder.

Med fokus på såväl beprövade lösningar som kreativitet och innovation så arbetar vi alltid med målbilden i fokus. Vi inkluderar även våra kunder i den utsträckning de vill, för att skapa transparens och bättre resultat. Genom att alltid fokusera på god kommunikation såväl intern som på plats kan vi se till att alla som är inblandade vet var projektet är på väg.

  • Inga bindningstider
  • Nöjd kundgaranti
031-26 03 97
Våra steg
01
Kontakta oss för en gratis utvärdering.
02
Vi ger ett prisförslag.
03
Vi kommer gemensamt överens om en tidsplanering.
04
Vi inleder arbetet.
05
Arbetet utförs fackmässigt och på rätt sätt.
Lyhörda, kompetenta och ett givet val för takläggning i Ale
Med förståelse för individuella situationer så kan vi arbeta utifrån många olika budgetar. Vi hjälper er nå resultat på era egna villkor. Som en del av ett flertal privatpersoners och företags vardag kan vi stolt säga att vi lyckats leva upp till moderna förväntningar. När ni väljer att kontakta oss så får ni en långsiktig samarbetspartner som arbetar på era villkor. Vi är ett erfaret företag som vet hur viktigt det är att vara tillgänglig och professionell. Vi ser fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt. Takbyte är helt enkelt något som vi kan. Med noggrannhet och stort engagemang för nya tekniska lösningar kombinerar vi bred kompetens med effektiva åtgärder. Förr eller senare kommer man att behöva åtgärda taket. Det kan bero på att det börjar bli för gammalt eller för att det helt enkelt är dags för en uppfräschning. Att byta tak är ett alternativ, men renovering kan också lösa många problem. Med fokus på såväl beprövade lösningar som kreativitet och innovation så arbetar vi alltid med målbilden i fokus. Vi inkluderar även våra kunder i den utsträckning de vill, för att skapa transparens och bättre resultat. Genom att alltid fokusera på god kommunikation såväl intern som på plats kan vi se till att alla som är inblandade vet var projektet är på väg. När ni väljer att kontakta oss ser vi alltid till att kontrollera vad som krävs så att vi kan leva upp till era förväntningar.
031-26 03 97
Vanligt förekommande frågor
Vanligt förekommande frågor+
Hur mycket kostar takläggning i Ale?+
Varför är det viktigt med bra tak?+
Varför är ni ett bra val?+
Vilka olika takmaterial arbetar ni med?+
Kan man ändra takmaterial i samband med renovering eller byte?+
Krävs proffs i samband med takläggning?+
När är det dags att byta tak?+
Hur lång livslängd har ett tak?+
Hur arbetar ni?+