Home
Vi tror att det kostar mindre att göra saker rätt än att göra dem igen.
rating
4.9 out of 5
checked Ansvarsförsäkring
checked Personlig service
checked Utbildad personal
checked Kvalitetsgaranti
img
KUNNIG PERSONAL
Hög branschkompetens och alltid kundorienterade.
img
FÖRMÅNLIGA
Med förståelse för individuella situationer så kan vi arbeta utifrån många olika budgetar.
img
VI HANTERAR
takrenovering och liknande åtgärder för privatpersoner, företag och det offentliga.
img
GOD RENOMME
På många sätt så talar våra omdömen för sig själva.
Rekommendation
Vad folk säger
Så arbetar vi

Takrenovering, takbyten och liknande tjänster är en given del av såväl nybyggnationer som renoveringsprojekt och regelbundet underhåll. Vi har mångårig erfarenhet av att hantera de allra mest krävande projekten för såväl privatpersoner som företag.

Vi är här för alla som behöver åtgärda eller lägga nytt tak. Kontakt oss för ett bättre erbjudanden. Genom att alltid vara tillgängliga och lyhörda för enskilda önskemål så lever vi upp till de allra högsta förväntningarna.

Många företag och privatpersoner har kommit att förlita oss på våra tjänster. Som ett av de ledande företagen inom takbyte, papptak och takrenovering har vi kommit att bli ett eftertraktat val.

Det är däremot inte alltid lätt att välja rätt takentreprenör. Ibland är det långt ifrån uppenbart vad som särskiljer en viss aktör från resten. När du kontaktar oss kan du vara helt säker på att få en långsiktig arbetspartner som värnar om dina intressen.

· Vi har en uppskattad närvaro och erbjuder konkurrenskraftiga priser för både företag och privatpersoner.

· Vi har många års erfarenheter och förenar kunskap över 30 års erfarenhet i branschen

· Vi anser inte att ett projekt är slutfört förrän alla inblandade är nöjda.

· Vi har certifierade och professionella medarbetare som lever upp till högsta förväntningar.

· Vi värdesätter kundnöjdhet över allt annat.

Det är inte alltid lätt att välja rätt entreprenör. Ibland är det långt ifrån självklart vad som skiljer en entreprenör från en annan. Vi gör det enklare för er att välja. När ni kontaktar oss kommer vi att vara takentreprenör som samarbetar med er för att både ordna taket och även säkerställa långsiktigt kvalitativt resultat.

Om ni behöver en professionell och pålitlighet takläggare så är vi redo att hjälpa er på vägen. För takbyte eller renoveringsåtgärder är vi stolta över att vara ett förstahandsval.

Oavsett om ni vet exakt vad som behöver åtgärdas eller vill diskutera eventuella åtgärder så står vi redo att hjälpa er.

031-26 03 97
Vi kan tak

Vi har under lång tid arbetat med ett stort antal olika takmaterial och läggningstekniker. Det gör att vi är väl medvetna om vilket sorts tak som är rätt val för varje tillfälle.

 Vi har lagt flera papptak. I många fall så utgör det ett prisvärt, hållbart, snabblagt och flexibelt val. Jämfört med övriga takmaterial är papptaken däremot mer känsliga för yttre påfrestningar.

 Som en del av flera privatpersoners och företags vardag kan vi stolt säga att vi har lyckats leva upp till moderna förväntningar. När ni väljer oss som samarbetspartner kommer vi att arbeta med er på era villkor och hjälpa till att förverkliga era idéer.

 Utöver papptak har vi även gedigna erfarenheter av att arbeta med plåt och tegel. Ofta så följer takmaterial olika epoker, och i samband med renovering är det ofta avgörande att veta hur man på bästa sätt hanterar de olika materialen.

 Tak är en viktig komponent i varje byggnad. De skyddar husets inre och bildar en yttre barriär mot vatten, fukt, vind och solljus. Men ett slitet eller dåligt underhållet tak riskerar det på sikt leda till omfattande skador på fastigheten.

Kontakta oss redan idag

 i vet att våra kunders värdesätter kvalitet och effektivitet. Därför prioriterar vi alltid att leva upp till de allra högsta förväntningarna.

För oss så är varje dag en ny utmaning. Konkurrensen inom takläggning och takrenovering är stor. Därför är vi måna om att våra kunder ska känna att de verkligen har kontakt med en expert på området.

 För oss är varje dag en ny utmaning. Takbranschen är mycket konkurrenskraftig, så vi anstränger oss alltid för att ge våra kunder den personliga uppmärksamhet de förtjänar genom att se till att varje medlem i vårt team erbjuder dem expertråd med deras unika behov i åtanke.

Med fingertoppskänsla förenar vi beprövade lösningar med innovation och tekniskt nytänk. Det gör att vi alltid kan leverera kvalitativa tjänster.

Konkurrensen inom takläggning och takrenovering är stor. Därför tar vi inte lättsamt på att byta tak. Vi hjälper er fixa, byta ut eller åtgärda det som behövs. Och ser till att ni får valuta för pengarna.

031-26 03 97
Enklare takbyten
Takläggning är ett väsentligt men ofta krävande arbete. Vi har lång erfarenhet av att ordna ändamålsenligt takbyten. Med ett stort antal framgångsrika projekt bakom oss har vi vunnit våra kunders förtroenden. Genom att kunna arbeta med samtliga takmaterial kan vi hjälpa er få rätt resultat. Takläggning kan vara ett tufft och krävande jobb. Vi är redo att axla ansvaret. Vi har utfört takbyten av alla slag, och alltid med samma professionella resultat. För varje projekt ser vi till att tillämpa all vår expertis för bästa möjliga upplevelse.
play
Boka en expert idag

För oss så är kunderna grunden till vår framgång. Och våra kunders nöjdhet visar oss huruvida vi är på rätt väg. Under många års tid har vi arbetat med att byta tak. Det har gjort att vi kommit att respektera de höga förväntningar som finns.

Vi arbetar med ambitionen att ständigt bygga långsiktiga relationer. Därför värdesätter vi våra kunders behov, önskemål och rätt till ett kvalitativt och professionellt utfört arbete. Genom att vara lyhörda så anpassar vi oss ständigt till de unika förutsättningar som varje takläggning eller takrenovering innebär. Takbyte och renovering av befintliga tak är det vi gör bäst.

· Punktlighet.

· Professionalism.

· Kvalitet.

Med ledord såsom punktlighet, professionalism och kvalitet anstränger vi oss för att våra kunder ska känna sig trygga med att fortsätta välja oss. För oss finns det inget som är mer värd än långsiktig ömsesidig lojalitet.

Vårt företag har åtagit sig att vara lyhörda för våra kunders behov. Vi är en av de ledande takentreprenörerna och är kända för vårt engagemang när et kommer till att tillhandahålla kvalitetsservice till alla kunder. Oavsett om du behöver ett takbyte eller renovering av ett befintligt tak kan du lita på att vårt team kommer att vara lyhört under hela processen för att säkerställa att ditt projekt går smidigt.

Vi tar oss alltid tid att rådgöra med dig, och väljer de åtgärder som ger dig det resultat du förväntar dig. Vi anser att man har rätt att ha de otroligt hög förväntningar som finns i den här branschen och hoppas att våra kunder förväntar det bästa av oss.

Vi vill vara mer än bara än ett företag man anlitar för att byta tak. Vi vill erbjuda mervärde och ge en känsla av punktlighet, professionalism och kvalitet. Vi arbetar med avsikten att alltid bygga långsiktiga relationer. Det betyder att vi värdesätter våra kunders behov, önskemål och rätten till ett högkvalitativt resultat

031-26 03 97
Har du ett projekt?
SKICKA FÖRFRÅGAN

Takrenovering

 

Förr eller senare så kommer man att behöva åtgärda sitt befintliga tak. Och då har man att välja mellan att byta tak eller renovera. Orsakerna är många, och kan handla om allt ifrån slitage till att man vill ha en annan sorts tak. Att byta tak  med gott resultat är något som vi kan.

När det gäller takläggning begränsas materialvalet ibland av allt ifrån byggteknik till befintlig taklutning. Vi ser till att ni får ett så bra resultat som möjligt utifrån rådande förutsättningar.

Som takläggare har vi tagit hand om ett flertal tak i de områden där vi är verksamma. Vi ser alltid till att överlägga med er, och välja de åtgärder som ger det resultat ni förväntar er.


  • No binding times
  • Satisfied customer guarantee
031-26 03 97
Våra steg
01
Kontakta oss för en gratis utvärdering.
02
Vi ger ett prisförslag.
03
Vi kommer gemensamt överens om en tidsplanering.
04
Vi inleder arbetet.
05
Arbetet utförs fackmässigt och på rätt sätt.
LYHÖRDA, KOMPETENTA OCH ETT GIVET VAL FÖR DÖDSBOHANTERING
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. lastminute.com London Eye Riverside Building, County Hall, London SE1 7PB, United Kingdom
031-26 03 97