SKEPIA – TAKLÄGGNING GÖTEBORG

Utbildad Personal

Prisvänliga Tjänster

Kvalitets Garanti

l

Konsekvent 5-stjärnig recension från våra kunder

MER OM SKEPIA TAKLÄGGNING I GÖTEBORG

Takläggning Göteborg och takrenovering Göteborg är vad vi gör. Att arbeta som takläggare Göteborg handlar inte bara om en sak. Uppgifterna är många och därför kan uppgifterna också se väldigt olika ut.

Takläggning för bostäder

Innovativa och robusta tak för ditt hus.

Kommersiell takbeläggning

Kreativa och hållbara tak för dina kommersiella områden.

Industriell takbeläggning

Hållbara och långvariga tak för dina industrier och företag

Rengöring av skorstenar

Djup rengöring av skorstenar utförs av erfarna arbetare

Installation av takfönster

För att göra dina byggnader attraktiva och säkra, skaffa den bästa installationstjänsten för takfönster

Filttak

Extra hållbarhet för dina tak

Vad behöver du hjälp med?

[et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-1″ title=”off” description=”off” module_id=”et_pb_contact_form_0″ _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][/et_pb_wpt_gravityform]

30% avdrag
direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Skepia får du alltid 30% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget på fakturan.

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

göra det rätt kostar mindre än att göra det på nytt.

vi har rätt expertis tillsammans med relevant erfarenhet för att leverera åtagandena i tid. att förstå kreativitet och funktionalitet är specifika för varje enskild kund. Vårt mål är att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som passar inom specificerade budgetbegränsningar.

Per Rosengren



5/5

Vi kontaktade Skepia för att åtgärda ett dåligt jobb gjort av ett annat företag. Vi var snäva i tid och nu var vi tvungna att låta någon ta ner det första jobbet och byta ut det. De kom två kvällar i rad, arbetade 5-10 h non stop. De gjorde ett bra jobb och vi ifrågasatte inte ens priset, mycket rimligt !! Vi kunde inte vara nöjdare med deras arbete. Högt rekommenderad!! Vi kommer definitivt att använda detta företag för vårt nästa projekt.

Jessica Wikström



5/5

Jag hade anställt 3 företag för att ge mig en offert. De andra företagen sa till mig att jag måste byta ut hela mitt tak utan att ens klättra upp på vinden [baserat på telefonfoto]. Adam från Skepia klättrar upp på taket utifrån och genom vinden och sa ingen läcka alls. Kort sagt, sparade mig massor av pengar för att inte tala om tid och stress. Ett företag som vet vad de gör.

Gudrun Fransson



5/5

Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om Skepia. Vårt badrum slogs ner till pinnarna och förde det in i modern tid (inte mer sent 80-tals atmosfär). Helt från deras designförslag till deras hantverk var deras arbete förstklassigt. De lyckades också felsöka problem på vägen med tydlighet och professionalism. Besättningen var också mycket trevlig och städade varje dag vilket ledde till minimala störningar. Jag rekommenderar starkt Skepia för dina renoveringsbehov.

Nils-Erik Isaksson



5/5

Fantastiskt, professionellt och vackert jobb gjort på vårt tak . Skepia teamet var mycket punktliga, vänliga och gjorde vårt tak i rekordhastighet med vacker precision och expertis. Efter de avslutat uppdraget har vi fått frågan vem som gjorde jobbet. Vi kommer att rekommendera Skepia till alla! Tack!’

FRÅGOR OCH SVAR SKEPIA TAKLÄGGNING I GÖTEBORG

Vad gör en takläggare?

En takläggares huvuduppgift är att bygga ett nytt tak eller omforma ett äldre tak. Det enda syftet är att leka med industriella, kommersiella eller bostadsrelaterade tak och göra dem mer hållbara och starkare.

Hur fungerar takrenoveringen?

Takrenovering innebär att man byter ut vissa delar av taket som har blivit gamla med tiden. Ibland krävs det bara en liten förändring, men ibland är en större förändring nödvändig.

Är det tillåtet att stanna inne i byggnaden under takrenoveringen?

Ja, oftast är det tillåtet att stanna kvar i byggnaden under takrenoveringen, men om det krävs större byggnadsarbeten på platsen är det bra att lämna byggnaden.

Varför ska du anlita oss?

Kvalitet, effektivitet, precision, erfarenhet och överkomlighet är några av de skäl som kommer att övertyga dig om att anlita oss för din takrenovering.

ARBETSTIDER

SUNDAY                   8:00 AM – 4:00PM

MONDAY                  6:30 AM – 8:00 PM

TUESDAY                 6:30 AM – 8:00 PM

WEDNESDAY           6:30 AM – 8:00 PM

THURSDAY             6:30 AM – 8:00 PM

FRIDAY                     6:30 AM – 8:00 PM

SATURDAY             8:00 AM – 4:00PM

ADRESS

STREET: Herkulesgatan 1

CODE: 417 01

POST TOWN: Göteborg

PHONE: 031-348 16 16

EMAIL ID: Kontakt@skepiab.se